Home   Uncategorized   Sortida al parc de la Ciutadella

Sortida al parc de la Ciutadella

DSCN3181 W

A la tardoDSCN3218 Wr, cauen les fulles dels arbres i apareixen nous colors. El groc i el marró agafen protagonisme com una catifa sobre el verd de la gespa, cada vegada més fosc.

Els dies s’escurcen i ara ja fa més fred. Els abrics i les bufandes formen part del nostre armari i ja podem DSCN3190 Wgaudir de la magrana, el raïm i els moniatos.

Per viure tots aquests canvis, els Dracs i les Girafes hem anat al Parc de la Ciutadella. Vam agafar les fulles seques del terra per fer un mural a la llar. Passejant pel parc vam veure a uns artistes fent bombolles gegants amb sabó. I aprofitant l’estada també hem gaudit de la ludoteca del parc on vam jugar amb pilotes molt grans, cabanes de tela on ens podiem amagar, carros i rampes de fusta i moltes coses més.

 

One Comment

  • YENI LORENA

    hola buen dia, queria saber si es posible que las fotos tomadas en el pac de la cuitadella, de la alumna maria isabella lozano betancur; me sean enviadas al correo electronico, ya que viajamos y me encantaria tener este recuerdo.
    muchas gracias.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*