Anem de botigues!

El dijous passat vam sortir a fer un vol pel barri visitant les botigues on comprem els aliments que mengem a l’escola bressol. Els Ratolins, els Dracs i les Girafes comencem el nostre recorregut a la fruiteria, allà observem diferents fruites i verdures. Algunes ens són ben conegudes i comentem la quantitat de colors d’altres que no havíem tastat mai.

Quan sortim ens encaminem cap a la peixateria on ens ensenyen com es neteja el peix i les diferents espècies. Que gran és el lluç! Ens crida molt l’atenció l’aquari que tenen a l’entrada amb peixos de color taronja. Crancs, sípies, calamars i escamarlans…com són de diferents els animals del mar!

Ens acomiadem de les peixateres perquè ens esperen al forn. Des del carrer s’essent l’olor de croissant, mmmmm! Aparadors plens de bombons, pastissos, tot tipus de pa i brioixeria. Ens conviden a entrar a l’obrador, estan fent galetes de xocolata! I ens han fet bastons per a tots! Un bon piscolabis per seguir el nostre itinerari!

Per últim arribem a la carnisseria, ens criden l’atenció tots els pernils penjats! Ens apropem als aparadors on observem les diferents peces de carn, les hamburgueses, salsitxes, mandonguilles, formatges, embotits… Veiem com despatxen les dependentes als clients i observem l’intercanvi que es produeix, sobre aquesta acció alguns infants fan comentaris com “li dóna els diners”. Ara a l’aula en l’ambient de joc del mercat les mestres observem que els infants reprodueixen aquest intercanvi!

Finalment anem al parc de l’Olivereta a jugar lliurement una estona per acabar d’obrir boca abans de tornar a la llar d’infants a dinar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *