Juguem a experimentar

Arriba la 7a edició de la Fira d’experimentació per a infants de 0 a 6 anys.
La fira l’organitza els Estudis d’educació Infantil d’UManresa-FUB i està pensada per que els mes petits entrin en contacte amb la ciència i l’experimentació i per que els alumnes d’Educació infantil comparteixin les seves propostes d’experimentació amb els més petits i animar als mestres a proposar més activitats relacionades amb la ciència.

Aquest any queden poques entrades disponibles i només queden algunes per la sessió de matí de diumenge. Aquí teniu el link: http://www.umanresa.cat/ca/lab-activitats-families

Una proposta interessant per fer en família. Aquí teniu la informació del taller:

ciència en família
Acompanya el teu fill o filla en la resolució autònoma dels reptes de ciència i experimentació del Lab 0_6 i gaudiu junts d’una estona d’exploració i descoberta.

L’espai del Lab ofereix propostes sobre continguts diversos de ciència als infants en lliure elecció. És a dir, els nens i nenes acompanyats de l’adult responsable, poden anar on volen, l’estona que volen i actuar lliurement sobre els objectes i materials, sempre amb el respecte necessari per a no fer malbé les propostes.

Adreçat a: nens i nenes de fins a 6 anys acompanyats d’un adult.
Durada: 1’5 hora
Horari: Diumenges de 10’30 a 12’00 i d’12’00 a 13’30 NOU HORARI!
Preu: 5€ per nen/a i 3€ a partir del 2n adult