L’educació del futur

A la llar Guinyol donem suport a un tipus d’educació on l’infant sigui el protagonista del seu aprenentatge. És un trencament molt fort el pas que fan molts infants de la Llar d’infants a l’escola, ja que moltes d’elles utilitzen mètodes massa convencionals i tradicionals.

Creiem en una adaptació progressiva on el joc, la llibertat de moviment, la curiositat i el propi interès siguin la base de l’aprenentatge. I no pas un sistema rígid i homogeneïtzador en el que l’infant no pugui potenciar lliurement les seves aptituds.

Aquí teniu dos exemples de com una educació lliure fomenta i desenvolupa millor la intel·ligència de l’infant, la seva empatia i té un index molt baix de fracàs escolar.

El primer és el documental de les escoles de lliure aprenentatge d’Espanya. En ell veiem com treballen i tots els beneficis que aquesta educació té sobre els nostres fills.

El segon és la notícia de TV3 de César Bona. EL professor de Saragossa que opta al premi a millor professor del món gràcies a uns mètodes innovadors on les seves classes són un grup d’infants que units aconsegueixen avançar en totes les facetes del seu dia a dia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *